candidasa
17 augustus 2014 - Manggis, Indonesië
vandaag doorreizen naar Candidasa. Eerst een stop bij schilder: prachtig werk. We hebben een mooi, groot schilderij gevonden voor onze living.
Daarna bezoek aan paleis van justitie in Klung Kung waar vroeger alle straffen uitgesproken en uitgevoerd werden.
Daarna lunch met zicht op rijstvelden.
Daarna bezoek aan vleermuisengrot/tempel en bali aga stam: een "familie" van 550 mensen die enkel met elkaar mogen trouwen volgens oude tradities.
Daarna aankomst hotel van candidasa aan zee. Eenvoudig maar mooi; spijtig dat het bewolkt is met veel wind. raar seizoen; ook lokale mensen begrijpen het niet.
morgen nemen we afscheid van de groep en trekken we naar Nusa Dua. Hopelijk zien we de zon...
Daarna lunch met zicht op rijstvelden.